Nordjylland 2019

Ferietur til Nordjylland 31.5- 2.6.2019

Vi var 38 deltagere. Kl. 7 kørte vi fra Haslev, det regnede stort set hele den første dag. Frokosten blev indtaget på Feggesund Kro. Alle tiders modtagelse, rigtig gode og hjemmelavede hakkebøffer. Hertil fællessang og megen god servicering. Videre til Thorup Strand hvor vi så på fiskekutterne. Det var næsten tørvejr.  Hen under aften blev vi indlogeret på Hotel Herman Bang i Frederikshavn. Igen rigtig god service og megen god og veltillavet mad.

Dagen efter tog vi færgen til Læsø (også Bussen). Vejret var flot. Vi så på saltsyderiet og fik en rigtig grundig guidning. Kørte rundt på øen og så på den flotte natur samt de fine huse med tangtage. Spiste frokost på Læsøs Spisehus i Østerby Havn.

Den sidste dag kørte vi til Råbjerg Mile, her var Star Wars Fans ved at producere en film. I Skagen by havde vi et par timer, hvor vi så på ting og sager individuelt, samt spiste frokost hvor det lystede os. Så gik turen til Grenen. Mange af os tog med Sandormen helt ud til den yderste spids. Det stormede næsten orkanagtigt. Men en fin oplevelse. På vej tilbage gjorde vi holdt ved den Tilsandede Kirke.

Efter nogle gode dage forlod vi nu hotellet med madpakker. Turen gik nu til Den Gamle By i Aarhus. Her havde vi også nogle gode timer, vejret var godt. Nogle kørte endda med hestevogn ind i Botanisk Have.

Nu gik turen hjemad med trætte og oplevelsesmætte deltagere.

Birte

Billeder fra en rigtig god tur i det nordjyske, godt vejr med god chauffør og alle pensionister havde taget det gode humør med på turen